2016-01-29 09:10:33• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma kitűnően szórakozhat

Napi horoszkóp január 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyébe került, és nagyszerű napot ígér önnek. Könnyen lehet, hogy sikerülni fog valami, amit már régóta szeretett volna elérni, és ettől nagyon megkönnyebbül. A Merkúr és a Pluto anyagi veszteséget hozhatnak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold teljesen összezavarja, könnyen lehet, hogy ma önváddal és kétségekkel stresszeli saját magát. Terelje el a figyelmét: sportoljon, menjen emberek közé! A Merkúr és a Pluto együttállásának hála, régi konfliktusokat tisztázhat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és pozitív energiákat küld önnek. Sok új ötlete támad, és ezeket gyorsan meg is tudja valósítani. Ha valami zavarja, azt jelezze az érintetteknek, most nem fognak megharagudni ezért.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma többször is találkozhat ingerült és agresszív emberekkel, és apróságok miatt is lehetnek bosszúságai. Legjobb, ha elkerüli a nyilvános rendezvényeket, és inkább a hobbijának hódol.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Igazán jó napja lesz, sok élményt gyűjthet, és kitűnően szórakozhat. Délután a fizikai munka nagyon jót tehet önnek, mert kiszellőzik a feje, és utána még jobban fogja érezni magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma mindenki azt akarja, hogy neki legyen igaza, és máris itt a heves veszekedés. Ha ingerülten reagál valamire, ön is könnyen vitába keveredhet. Szerencsére az estéje már nyugodtabban alakul, megszabadulhat minden bosszúságtól.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Rengeteg dolgot szeretne ma elintézni, de mindig közbejön valami. A legjobb lenne, ha inkább elhalasztaná a tárgyalásokat, azok úgyis túl keményen zajlanának le, mert ma mindenki hajlamos lesz a veszekedésre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Pénteken a Merkúr és a Jupiter kapcsolatba lépnek egymással, ezért ön minden helyzetben megtalálhatja a megfelelő szavakat. Mivel a Merkúr még visszafelé mozog, ezért megoldhat a múltból származó problémákat is. Ez az időszak kedvez az adóbevallás kitöltésének is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma zseniális ötletei támadnak, és szélsebesen hozza be az elmúlt napokban kialakult lemaradását. Könnyen meggyőzhet bárkit a munkája fontosságáról, ezen kívül barátokra és támogatókra találhat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nemcsak a Hold, de a Merkúr és a Pluto együttállása is akadályozza önt. Mindenekelőtt az anyagiak tekintetében szerezhet kellemetlen tapasztalatot. Jobb, ha a napokban távol tartja magát a nagyobb befektetésektől...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mérleg jegyében álló Holddal egy energikus nap áll ön előtt. Villámgyorsan hajtja végre mindazt, amit mára tervezett, és nem engedi, hogy bárki eltérítse a szándékától.

Halak: II. 19. - III. 20.
Pénteken a Merkúr és a Pluto együtt állnak a Bak jegyében. Ma megtalálhatja a megfelelő szavakat ahhoz, hogy keresztülvigye a szándékát. Ne hagyja magát lerázni, és tartson ki a véleménye mellett! Este nagyszerű meglepetésben lesz része.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: